PSYCHEDELIC SURF ROCK by Vinny Olavi from GROUPIE HIGH SCHOOL; loves partying, travelling, sports cars, skate-/snowboarding & surfing!

torstai 1. maaliskuuta 2018

Kiertueelta kotiin

Marraskuun jälkeen on tapahtunut paljonkin. Ensinnäkin vakkariduunini toimistolla loppui ja hommasin Crossfit Roudan On Ramp -kortin sekä vuosijäsenyyden Hukkaan, mikä on tarkoittanut käytännössä kolmen tunnin salitreenejä jokaikinen aamu. Tämä taas on antanut buustia uudelleen startanneille lätkäpeleille, jotka aloitin Rocking Cockseissa joulukuussa heti maalilla, syötöllä ja pakollisella jäähyllä aivan ennen ottelun loppua, haha. Joinasin myös Buffaloon Haukiputaalla, ja sielläkin on kaksi matsia takana – toisesta voittoa, toisesta turpaan. Lisäksi ostettiin osuus Mercedes Match -ravihepasta, jota käytiin tsiigaamassakin jo Ruukissa sekä Kempleestä Löytöelänkodista kissa, jonka nimesimme Kleopatraksi. Varsin suloinen ilmestys!

Viime perjantaina bailattiin Mikaelin kolmekybäsiä Parkbuffassa. Matias oli järjestänyt mestat kuntoon viimeisen päälle. Käväistiin Jäälissä pelaamassa, istahdettiin Pumpussa ja aloiteltiin Icen kanssa jo meininkejä meikän kämpillä, ennen kuin Pena pyyhälsi paikalle Hanky Man jo kyydissään ja siirryttiin ravintolaan. Rockberry meikän vieressä oli jo hyvässä hapessa tässä vaiheessa, mutta itse roudasin Mikaelin Amarilloon huilimaan, jotta saatiin yllätys järkättyä. Sitten takaisin – ja kirjajulkkarit käyntiin! Duunattiin siis jäbälle lahjaksi esikoisteoksen painatus kaikkine päivineen, fotot napattiin Etu-Lyötyn aliskassa Miian duunaamana ja Matias taittoi kirjan readyksi. Mikael diggaili, Andy vetäisi kitarat tulille ja me jatkoimme perässä viiden biisin verran, ennen kuin Nitron täytyi häippäillä takaisin töihinsä Rillon baaritiskin taakse. Dokattiin, syötiin ja tsiigailtiin ohjelmanumeroita. Sitten suuntana Amarillo, jättistobet ja myöhemmin vielä Icen sekä Holopaisen kera Kaarlen alakerta. Good times!

Vuodenvaihteen jälkeen bailukerrat ovat olleet kortilla. Laura saapui mestoille juuri olympialaisten alla meidän palattuamme Villa Hillasta Leviltä. Epa Castor oli ostellut lähiruokaryhmästä kaapin täyteen burgeritarvikkeita ja muuta kivaa, joten suunnattiin sinne, syötiin ja jatkettiin reittiä Mango Nightclubin kutsuvierasavajaisiin. Mickey oli vesilinjalla, joten join äijänkin drinkkiliput ja jatkettiin Rilloon venailemaan, milloin Nitro olisi out duunista. Eipä mennyt kauaakaan, kun istuttiin ison pöydän ääressä valmiina jatkamaan Ilonaan. Se saatanan retropuoli oli lukittu, joten päädyttiin Karaokelooshiin, jossa Castor tykitteli Thunderstruckin sellaisella voimalla, että alta pois. Jayn pakettiauton kyydissä jatkettiin vielä Nitrolle, mutta itse olin jo sen verran väsynyt, että Laura ja Miia saivat taluttaa meikät takaisin Heinäpäästä Lyöttyyn.

Paria viikkoa aikaisemmin taas oltiin Bulldoggien jäillä Linnanmaalla, kun Hanky houkutteli jälkipeleille Happy Placeen Puokkarille ja sieltä vielä Pizzan tupareihin Karjasillalle. Tämähän passasi, eikä aikakaan, kun istuttiin omakotitalossa dokaamassa ja valmistautumassa iltaan. Muut olivat pelkästään saunalinjalla, mutta me ei – dallustettiin Rilloon ja viihdyttiin siellä valomerkkiin saakka – törmättiinpä jopa Mike Downhilliinkin ennen feidaamistamme. Uuden vuoden kemut järjestettiin niin ikään meidän Penthousessamme. Olin turhautunut, sillä oltiin vietetty jouluviikko Kuopiossa, eikä kaupungissa ollut yhtäkään kenttää, jossa olisi saattanut luistella vielä joulukuussa. Päädyin Kuopiohalliin ja Oulussa taas Uimahallin salille kertaalleen. Niin niihin kemuihin – kutsuttiin kourallinen parhaimpia frendejä paikalle. Mestoille saapuivat Castor, Matias, Noora, Leijona ja Virtanen. Hyvä porukka siis! Ilta jatkui yömyöhään Ilonassa diskoillessa.

Joulukuun alkupuolella pelattiin historiallinen Suomi100-lätkämatsi Kaisaniemen ulkostadikalla Kärppien ja Hifkin välillä. Tietenkin sinne täytyi päästä, joten hommasin meille piletit parhailta mestoilta. Oltiin hyvissä ajoin ryystämässä tuoppeja Sport Academyssä, missä miitattiin pitkästä aikaa myös Seinäjoelta tuttu Miika-frendi, joka oli sattumalta mestassa kyypparina. Pelihän kääntyi 3–0 -tilanteesta vielä kolmeenkolmeen, kunnes lopulta Ruohomaa ratkaisi jatkoajalla. Imaistiin yhdet pitkät vielä mestoilla ennen paluutta Sports Academyyn, jossa Jace kavereineen oli jo varsin hyvässä hapessa. Kiskottiin keittoa ja Kaivopihan Prahan ollessa tupaten täynnä, älyttiin poistua tarpeeksi ajoissa Jätkäsaareen seuraavan päivän itsenäisyysjuhlia ja pitkää Onnibus-matkaa silmälläpitäen.

Edellisen sähköisen vetomme ennen siirtymistä pitkähkölle nauhoitustauolle vetäistiin akselilla Kouvola-Tallinna. Ajettiin jo edellisenä iltana Kuopioon, josta jatkettiin iltapäivällä kohti Kouvostoa ja legendaarista Turistihovi-hotellia. Eskolanmäen viihtyisä Blues-Taverna pullisteli jo perjantain juhlijoita, kun duunattiin chekki ja siirryttiin venailemaan Strike At Oncen vetoa. Hyvin tykittivät, joten meidän vuorokin koitti pian. Erittäin onnistunut tunteroinen uusine biiseineen päivineen. Nappasin mukaan pizzat, tsiigasin pari stygeä Bad ManKeysin tykitystä ja feidasin paikalta Mustangilla. Seuraavana aamuna mussuteltiin känkyn loput ja bosoteltiin aina Jätkäsaareen asti, johon jätettiin kaara parkkiin. Dallusteltiin Eteläsatamaan asti, jonne pojat pyyhälsivät viime tipassa taksilla. Three Crowns löytyi Tallinnasta nopeasti, eikä aikaakaan kun nautittiin pikaisen chekin jälkeen Joulutorin maagisesta fiiliksestä Vanhassa Kaupungissa. Ölleteekiin siirryttiin niin myöhään pienen hotellihengailun jälkeen, että meidän oli viimeisenä esiintyjänä aloitettava välittömästi. Näin teimmekin ja aloitettiin bileet välittömästi viimeisen sävelen tauottua.

Baarin sulkeutuessa käväistiin toteamassa, ettei hotlahuoneemme ovi enää aukeakaan. No sinnehän hommattiin sitten meisselit ja muut vempaimet paikalle, mutta me oltiin jo juhlimassa Smipen ja Katrin roomissa. Tyhjennettiin viinat ja jatkettiin Koeputki-yökerhoon nurkan taakse, jossa nimensä mukaisesti kaikki drinkit tarjoiltiin hemohes-tyylisistä lasiputkista. Juotiin tarpeeksi, nukuttiin ja herättiin pieneen äksöniin Nitron kanssa, sillä en liiemmin diggaillut siitä, että meidän täytyi roudata sata kitaralaukkua laivaan pelkästään siitä syystä, etteivät jätkät jaksaneet ottaa taksiinsa muutamaa skebaa. Yhtä kaikki Helsingin päässä oli jälleen mahdotonta saada taksia, joten spora kyyditti meidät Jätkikseen, sieltä Mustangi alle ja Kuopioon relaamaan pääkallosäässä.

Meitsin synttäripäivä valkeni kuntosalin hämärässä, kun otettiin Ati-Manin kanssa pickleball-matsi Hukassa. En ollut aiemmin testannut, mutta hauskaa oli, kunhan vähän oppi pelin salaisuuksia. Suosittua näyttää oleva, joten saa nähdä, miten iso laji tästä vielä kehittyy! Suuntasin läksiäiskemujeni jälkeen toimiston Rapola-tilasta lahjat kainalossa kotiin, johon oltiin koristeltu kuusi edellisenä iltana. Heitin Miian paketit sen alle, vaihdoin parempaa päälle ja käppäilin alas, josta kyyti vei Lentsikan tilalle avattuun La Vida -ravintolaan tapaksille. Oli muuten loistavaa espanjalaista safkaa, ihana palvelu ja synttäriskumpatkin tuotiin pöytään, kun huomasivat meitsin synttärisankariuden, hehe. Tällaista tällä erää, alla lista viihdekulutuksesta lähiaikoina:

The Last Jedi (Paineltiin talvisunnuntain ratoksi Plazaan Jonnan ja Miian kanssa tsiigailee uusin Star Wars Episode 8, ja odotukset oli suhteellisen korkealla kaiken hehkutuksen jälkeen. Hyvä leffa oli kaikin puolin, nimittäin aluksi en ollut varma, riittääkö kiinnostus koko kolmetuntisen. Hienosti kuvattu ja luonnollisesti näytelty tarina kuitenkin kantoi aivan alusta aivan loppuun – meni kirkkaasti kärkikahinoihin tunnelmassaan tämä episodi. Kuitenkin Luken kuoltua lopussa aloin miettiä ja pelätä valmiiksi, kuka näistä jäljelle jääneistä sankareista loistaa sen vikan osan yli? Jos se nyt edes on viimeinen – saanen epäillä. Leia delasi oikeassa elämässäänkin, Solo & Skywalker taas roolihahmojen osalta, enkä usko, että pelkällä Wookiella saadaan viimeinen leffa myytyä päätökseen. No sehän nähdään sitten, tälle osalle kuitenkin täysi kymppi.)

Blindspot (Uusinta jenkkihöttöä sarjojen osalta. Nainen löytyy alastomana ja tatuoituna keskeltä katua muistinsa menettäneenä. Jokainen tatska kertoo lähestyvät terroriuhan ajan ja paikan oikein luettuna. Tästähän se toimintaseikkailu käynnistyykin, ja mukaan vedetty second star FBI-agentti tietysti liittyy jotenkin myös pääosanaiseen, joka taitaa yllättävän hyvin myös taistelutaidot sekä tappamisen. Vähän Meduusan Verkon henkeen rakennettu nykyrämistely, joka menee hyvin maanantai-iltojen actionpläjäyksenä, mutta ei sinällään tarjoile mitään mullistavaa tai massastaerottuvaa.)

Shot Caller (Aivan puskista iskeytyi markkinoille tällainen toimintadraama ukkelista, joka on menestyvä liikemies kauniine vaimoineen, mutta ajaa kostean baari-illan jälkeen päissään kolarin, jonka seurauksena kuolunuhrista langetetaan päähenkilölle pitkä vankeustuomio. Eipä aikaakaan, kun mies löytää itsensä rikollisjengin seurasta pelkästään siitä syystä, että selviää lusinnasta hengissä. Man’s gotta do what man’s gotta do – eikö vain? Siinähän sitten suhteet menevät ulkomaailmaan, eikä tuomion kärsittyäänkään ole helppoa päästä alamaailmasta irti. Loistava tekele loppujen lopuksi!)

Angus & Julia Stone (Tämän pariskunnan levytyskäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin. Losin liepeiltä puskeva surffi-akkari-fiilistelyduo takoo tunnelmallista tavaraa stygestä toiseen. Alunperin bongasin tämän Life Is Strange -klassikkopelistä, mutta perehdyttäni tarkemmin, rakastuin ikihyviksi. Ei ole parempaa kuin sytyttää takka ja istahtaa suihkun jälkeen kuivattelemaan duon soitellessa ja laulaessa rauhallisesti.)

Prophets Of Ragen debyytti (Mitä muuta voi odottaa RATM:n ja Cypress Hillin kavereiden yhteistyöltä kuin täyttä kultaa? Paljonkin, mutta tältä albumilta ei juurikaan täytebiisejä löydy, joten listaan tämän top-3seen viime vuoden 2017 rocklevyistä kirkkaasti. Molempien emobändien terävyys välittyy, eikä ajan kulumisesta 90-luvulta kuule käytänössä yhtään mistään. Unfuck The World on loistavan nimensä lisäksi lähes täydellinen styge snoukkaus-skeittaus-akselille.)

Passengers (Olen aina rakastanut avaruusdraamoja, eikä tää tee poikkeusta. Mies herää syväunesta aluksesta, joka kuljettaa ihmisiä  vieraaseen aurinkokuntaan asuttamaan uutta planeettaa. Systeemi klikkaa, päähenkilö herää, eikä ketään muita ole  asemalla tajuissaan. Mies tajuaa, että kuolee ennen kuin raketti on perillä uudella planeetallaan, joten päättää itsekkäästi herättää erään kauniin, nukkuvan naisen seurakseen  elämänsä viimeisiksi (viideksikymmeneksi) vuodeksi. Tästähän se soppa syntyykin!)

Watch Dogs (Yllättävän hyvin rokkaava GTA-tyyppinen open world -peli Ubisoftilta, joka julkaisi tämän ilmaiseksi joulun kunniaksi. Tarkoituksena hyödyntää nykyteknologiaa, jolla saa esimerkiksi liikennevalot tai sähköjärjestelmät toimimaan päähenkilön aivoitusten mukaisesti. Eräs viime vuosien parhaista peleistä ja itselle aivan puskien takaa!)

Julma Leikki (Uusin King-filmatisointi  Flixissä ei petä taaskaan. Nerokas juoni ja äärimmäisen vaikuttavasti rakennettu loppu tekevät kunniaa kertomukselle, jossa pariskunta matkustaa syrjäiselle mökille viettämään romanttista viikonloppua. Kesken kahlintaleikkien mies kuolee ja nainen jää käsiraudoista sidottuna sänkyyn nälkäisen koiran armoille. Alkaa eloonjäämiskamppailu yhdessä ainoassa huoneessa, jossa käydään läpi naisen koko menneisyys traumoista avioliittoihin. Kandee tsiigata!)

Nainen Hytissä nro 10 (Ruth Waren menestysnovelli kantaa alusta loppuun saakka viihtellisellä trillerimäisyydellään. Nainen joutuu ryöstetyksi kodissaan sekä pahoinpidellyksi. Pian hän suuntaa laivamatkalle, jossa viereisen hytin tyttö katoaa – kukaan muu ei tiedä edes hänen olemassaolostaan koko botskilla, ja alkaakin seikkailu, jossa päähenkilö pohtii jo hulluksitulemistaan tosissaan. Dekkariklassikkotyyliä yhdistettynä nykyaikaiseen viihdepläjäykseen.)

Minä Näen Sinut (Jos edellä mainittu oli yllättävän hyvä lukukokemus, tämä Clare MacIntoshin romaani painuu eittämättä pettymysten puolelle. Ei oikein jaksa innostaa alun jälkeen puokkoilevalla ja jokseenkin rasittavalla kerronnalla. Harvoin skippaan näin aikaisin muutoin hyvän kirjan takaisin kirjastotiskille, mutta tällä kertaa kävi näin. Juonesta sen verran, että suhteellisen menestyvä brittirouva joutuu tarkkailijan kohteeksi jokapäiväisellä metromatkallaa ja kohta huomaa olevansa seuranhakupalstalla kuvattuna seksityöntekijänä vastoin omaa tahtoaan. Paha mennä sanomaan enempää, sillä lopetin tosiaan lukemisen, ennen kuin juoni alkoi kehittyä tämän enempää.)

Vangitut (Ehkä viime vuosien paras draama, jossa kahden ystäväperheen lapset katoavat jälkiä jättämättä kiitospäivänä, ja ainoaksi johtolangaksi muodostuu asuntoauto, joka oli parkkeerattu kadun toiselle puolelle. Jake Gyllenhaal tähdittää omituista poliisietsivää, joka ottaa asian hoitaakseen. Myös Hugh Jackman vetää yhden parhaista rooleistaan romahtavana perheenisänä, mutta leffan yleistunnelma on se, mikä tästä tekee erään ainutlaatuisimmista kokemuksista ikinä. Syksyinen sade on koko ajan läsnä, kun toivo alkaa hiipua – lisäksi metaforia on niin paljon, että tekee mieli katsoa tämä uudestaan sen huikean loppuratkaisunkin jälkeen. Suosittelen IHAN KAIKILLE.)

Profeetta (Ranskasta kajahtaa mielenkiintoinen vankiladraama tulokkaasta, joka joutuu pallottelemaan mafian ja muslimijengin välimaastossa yrittäessään selvitä elävänä ulos kaltereiden takaa. Tämankaltaisella juonella varustettuja tempauksiahan on lukemattomia, mutta jokin tässä kyseisessä pätkässä lyö ällikällä ja pitää otteessaan – yhtenä seikkana mainittakoon realistisuus kuvaustyylissä, jossa ei käytetä mitään hidastuksia tai musiikin tehokeinoja. Se tekee ilmapiiristä jollain tavalla käsinkosketelavan eurooppalaista.)

The Thing & Eläinten Vallankumous (Tsiigasin nämä klassikot vasta vähän aikaa sitten, ja täytyy sanoa, että molemmat ovat kyllä maineensa veroisia. Jälkimmäinen orvellilainen siis klassisena piirrettynä, missä on kyllä söpöydestä tehty villiä, ahdistavaa taidetta, kun taas ensiksi mainittu Kurt Russellin tähdittämän puhdasta kasari-corea parhaimmillaan. Myös loppuratkaisu Kingin tapaan on jätetty sopivan auki, enkä itse edes aio suunnitella kyiseisen pätkän uusintafilmin katselua.)

Billions (Damian Lewis rikkoo paremmuudessa jopa suorituksensa Band Of Brothersin kapteenina tässä rahamaailmaan sijoittuvassa draamassa, jossa ökyrikas liikemies on hankkinut joukon vihamiehiä laittomilla ja moraalittomilla bisneksillään, mutta jonka pysäyttäminen näyttää sekä kilpailijoille että virkavallalle olevan lähes mahdoton tehtävä. Kyseinen genre on vaikea taiteenlaji, eikä tämäkään pysty kippaamaan Mad Meniä katolleen kärkipaikalta, vaikkakin paikka paikoin lähelle yltää. Plussina huikeat sanailut, joita päähenkilöt käyvät sekä yleisesti supertyylikäs ilmapiiri ja merkkiuskollisuus.)

Dark (Jos Twin Peaksille on tehty viitisensataa seuraajaa samantyylisellä teemalla ja ahdistavalla kuvituksellaan, on tämä saksalainen aikamatkustusrämistely niiden kärkipäässä, jossei jopa kärjessä. Mielestäni onnistuu jopa emosarjaansa paremmin tekemään yliluonnollisesta jokapäiväistä, ja hahmot ovat täydellisesti onnistunut cocktail perinteistä pikkukaupunkilaisuutta sekä jakamattomia salaisuuksia. Musiikki näyttelee suurta osaa – eräänä mainintana alapuolella arvosteltu Agnel Obel, mutta muutenkin luodaan loistelias kuva Euroopan laidalta sisäsiittoisesta maalaiskylästä. Niin se juoni – lapsi katoaa, ja se ei ole ensimmäinen kerta – myös 80-luvulla on tapahtunut samanlainen katoamisten sarja. Kyläläisten välit kiristyvät, eikä poliiseillakaan välttämättä ole puhtaat jauhot pussissa homman selvittämisen suhteen.)

Agnel Obel’s Citizen Of Glass (Peittoaa jopa Cigarettes After Sexin edellisen albumin tummanpuhuvalla slowdive-meiningillään, vaikka täytyy sanoa, ettei tätä kandee fiilistellä tappodarrassa tai muuten synkillä fiiliksillä. Sen verran tummanpuhuvaa kamaa on tämä keskieurooppalainen musiikkinero suoltanut ihmisten korville kuultavaksi. Soi myös ylempänä mainitsemassani Dark-sarjassa synkimpien kohtien taustalla.)

The Ritual (Brittikauhua, joka tapahtuu niinkin lähellä kuin Ruotsissa, Pohjoismaat yhdistävällä Kalottireitillä, jonne miesporukka suuntaa vaeltelemaan traagisesti päättyneen illanvieton jälkimainingeissa, missä eräs vanhan opiskeluporukan jäsenistä surmataan väkivaltaisesti kioskiryöstön yhteydessä. Miehet päättävät heittää tuhkat Ruotsiin ja samalla toteuttaa yhteisen äijäretken. Kaikkihan menee vituiksi, joten he löytävätkin itsensä ylittämästä vaikeasti kuljettavaa metsää, jota outo kultti tai eläin pitää pesäpaikkanaan. Porukkaa alkaa delata Blairwitchin hengessä, mutta kaiken kaikkiaan leffa on kuitenkin genressään kirkkaasti parempaa keskitasoa.)

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Matt Nitro

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Mikael Huikari # Vinny Olavi # Vincenzo Olav # Tiet, Joilta Ei Ole Paluuta

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Smippe Youngblood # Jay Mickey

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Matt Nitro

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Matt Nitro # Jay Mickey

# Groupie High School # Matt Nitro

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Epa Castor

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Matt Nitro

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Smippe Youngblood

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Smippe Youngblood

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake # Mikael Huikari

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Smippe Youngblood # Epa Castor

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Smippe Youngblood # Matt Nitro

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Nti Kaleva & The Mistake

# Groupie High School # Vinny Olavi # Vincenzo Olavi # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # GHS Racing # Knockout Cocktail # Sisters Of Rain # Matt Nitro # Andy Lixxx # On The Rocks